Ακυρώσεις - Επιστροφές - Εγγυήσεις

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στην κάτωθι περίπτωση:

Να μας αποστείλετε e-mail μέχρι το τέλος της ημέρας της παραγγελίας, με τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της.

Επιστροφές προϊόντων

Η RAPID AIR SYSTEM σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.
Επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει σε περίπτωση μη συμφωνίας των χαρακτηριστικών του σε σχέση με την παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 3 ημερολογιακών ημερών ώστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.
Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται στην κατάσταση στην οποία αποδεσμεύτηκε από το κατάστημά μας και χωρίς επιπλέον φθορές .

Στην περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται σε διαφορετική κατάσταση από αυτήν που δόθηκε από το κατάστημά μας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή από εμάς των προϊόντων.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η προσκόμιση του παραστατικού πώλησης. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6932289147 ή με e-mail εδώ.

Εγγυήσεις

H RAPID AIR SYSTEMS παρέχει εγγύηση ενός (1) έτους σε όλα τα εμπορεύματα , αξίας άνω των τριακοσίων ευρώ (300 €).

Για εμπορεύματα μικρότερης αξίας, παρέχεται εγγύηση ενός (1) μήνα.

Για βλάβη που παρουσίασε ο εξοπλισμός , ο οποίος αγοράστηκε απο τη RAPID AIR SYSTEMS, απαραίτητη είναι η επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας για τεχνικές συμβουλές αποκατάστασης . Αν μετά το πέρας της  επικοινωνίας δεν αποκατασταθεί η βλάβη, και δεν έχουν παρέλθει είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες απο την ημερομηνία αγοράς του εμπορεύματος , ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης αυτού. Αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι η βλάβη είναι αποτέλεσμα κακή χρήσης ή συντήρησης, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος ελέγχου και μεταφορικών. Αν η βλάβη είναι αποτέλεσμα υπαιτιότητας της RAPID AIR SYSTEMS, το εμπόρευμα αντικαθίσταται και τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται απο την εταιρεία. 

Αν έχουν παρέλθει είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες απο την αγορά του προϊόντος, το εμπόρευμα επισκευάζεται χωρίς χρέωση του αγοραστή, πέραν των μεταφορικών.

Ηλεκτρολογικό ή ηλεκτρονικό εξάρτημα , καλύπτεται απο την εγγύηση πριν παρέλθει το διάστημα των τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία αγοράς του εμπορεύματος , μετά το πέρας των ημερών κανένα ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό μέρος δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση. 

Η εγγύηση δεν καλύπτει:

  • Φθορές που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά. Η μεταφορά γίνεται με ευθύνη του πελάτη.
  • Φθορές ή βλάβες που προκλήθηκαν απο κακή χρήση ή ελλιπή συντήρηση , απο μη σωστή εγκατάσταση, απο κακή τροφοδοσία ρεύματος ή δικτύου νερού.

Για την αποφυγή οποιωνδήποτε διαφωνιών στην εγγύηση, η αποστολή φωτογραφιών τοποθέτησης και εγκατάστασης των εμπορευμάτων κρίνεται αναγκαία ώστε να αποφευχθούν προερχόμενες βλάβες απο  τυχόν κακή τοποθέτηση και εγκατάσταση.


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

RAPID AIR SYSTEMS © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®