Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

Ψυγείο πάγκος πίτσας - σαλατών - λαχανικών POLAR CT393-E



  • Κατασκευαστής: Polar
  • Κωδικός Προϊόντος: 462-COOL/BLE001.57
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 2.350,00€  1.250,00€ -46%
  • 1.550,00€ με ΦΠΑ

Σχετικά αρχεία


Επαγγελματικό ψυγείο πάγκος πίτσας σαλατών-λαχανικών Polar CT393-E, εισαγωγής μας, καινούργιο χωρίς συσκευασία.

Διατηρήστε τα προιόντα σας σε τέλεια θερμοκρασία και έτοιμα για χρήση με τον πάγκο σαλατών - ψυγείο λαχανικών Polar . Συνδυάζοντας το προσταυτετικό κάλυμμα με το ψυγείο πάγκο διπλής πόρτας, μεγάλης χωρητικότητας, ο πάγκος προσφέρει μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση για προετοιμασία και σέρβις. Είτε φτιάχνετε σαλάτες, πίτσα ή σάντουιτς, ο πάγκος αυτός παρέχει τη χωρητικότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση που χρειάζεστε για να μειώσετε τους χρόνους προετοιμασίας σας.

Ο επαγγελματικός πάγκος ψυγείο POLAR CT393-E διαθέτει επίσης ένα γυάλινο προστατευτικό κάλυμμα το οποίο βοηθά στη διατήρηση των φρέσκων προιόντων σας ασφαλή και υγιεινά, ειδικά σε επιχειρήσεις όπου οι πελάτες περιμένουν όρθιοι να εξυπηρετηθούν. Εύκολος στον καθαρισμό και την μετακίνηση. 

  • Χωρητικότητα 2 x 1/1 GN
  • Ψυκτικό R-600a
  • Εύρος θερμοκρασίας -2°C έως 8°C
  • Βάρος 82 κιλά
  • Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Χωρητικότητα 314 Ltr
  • Ψηφιακός θερμοστάτης 
  • Μόνωση 50mm
  • 2 ρυθμιζόμενα ράφια (περιλαμβάνονται στην τιμή)
  • Αντιπτερνιστικό τζάμι βιτρίνας 
  • Ισχυρή ψύξη με ανεμιστήρα 
  • Αυτόματη απόψυξη
  • Ρόδες μεταφοράς 
  • Ελάττωμα = Χωρίς συσκευασία 
  • Λειτουργία 100%

Ετικέτες: Καινούργιο

Μήκος ( mm ) 1360
Βάθος ( mm ) 700
Ύψος ( mm ) 1360
Βάρος (kg) 82
Ισχύς ( watt ) 300
Τάση ( volt ) 230
Χωρητικότητα ( Ltr ) 314
Κατάσταση Καινούργιο

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

RAPID AIR SYSTEMS © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...