Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

Μίξερ ζύμης 10 λίτρων Buffalo GL190



  • Κατασκευαστής: Buffalo
  • Κωδικός Προϊόντος: 462-MIXER000000.381
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 550,00€  550,00€
  • 682,00€ με ΦΠΑ

Σχετικά αρχεία


Μίξερ ζύμης επαγγελματικό 10 λίτρων καινούργιο διαλογής , εισαγωγής μας , δεν υπάρχει συσκευασία.

Το επαγγελματικό μίξερ ζύμης 9 λίτρων από το Buffalo είναι ιδανικό για χρήση σε αρτοποιεία, σχολεία, εστιατόρια και κυλικεία. Με τη δυνατότητα εύκολης ανάμειξης, χτυπήματος και χτυπήματος με τα παρεχόμενα εξαρτήματα, το Buffalo είναι ιδανικό για τη δημιουργία παγωτών, μαγιονέζας, σάλτσες, ζύμης και γλυκών. Ο ισχυρός κινητήρας 550W και το ανθεκτικό μπολ από ανοξείδωτο χάλυβα σημαίνουν ότι αυτός ο βιομηχανικός πλανητικός αναμικτήρας είναι τόσο ισχυρός όσο και αξιόπιστος. Αυτή η μονάδα έχει μέγιστη χωρητικότητα 2kg αλεύρι και μέγιστη χωρητικότητα ζύμης 3.2kg. Παρέχεται με χτυπητήρι, σπειροειδές άγκιστρο ζύμης και προσαρτήματα.

  • Χωρητικότητα 2kg Αλεύρι & 3kg Χωρητικότητα ζύμης
  • Από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Χρώμα Ασημένιο
  • Επίπεδο θορύβου 60dB (A)
  • Ισχυρός  κινητήρας 550 kW
  • Στιβαρή κατασκευή
  • Ισχυρό δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι 9 λίτρων με ανελκυστήρα με λεβιέ
  • Απλό χειροκίνητο χειριστήριο με κουμπί με λειτουργία διακοπής ασφαλείας
  • Η δράση πλανητικής ανάμιξης διασφαλίζει ότι όλα τα συστατικά του μπολ αναμειγνύονται
  • 3 εξαρτήματα γάντζος , σπιράλ , φτερό 
  • Διακόπτης προστασίας  - επαναφοράς υπερφόρτωσης
  • Ελάττωμα = Μικρές γρατζουνιές
  • Λειτουργία 100%

Ετικέτες: Καινούργιο Διαλογής

Μήκος ( mm ) 395
Βάθος ( mm ) 395
Ύψος ( mm ) 610
Βάρος (kg) 36
Ισχύς ( watt ) 500
Τάση ( volt ) 230
Χωρητικότητα ( Ltr ) 10
Κατάσταση Καινούργιο διαλογής

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

RAPID AIR SYSTEMS © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...