Προφίλ

  Προφίλ

Σχετικά με μας

Η RAPID AIR SYSTEMS ιδρύθηκε το 2005 από τον Γυφτογιάννη Σπύρο στην πόλη των Χανίων. 

Με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην λειτουργία και εγκατάσταση επαγγελματικών εξοπλισμών η εταιρεία κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί και να υποστηρίζει επιχειρηματίες και ιδιώτες ανελλιπώς στην πόλη των Χανίων και σταδιακά σε όλη την Κρήτη.

Σταδιακά λόγω των μεγάλων αναγκών και υψηλών απαιτήσεων από το 2014 μεταφερθήκαμε σε έκταση 4.500 τ.μ με στεγασμένες αποθήκες 1.800 τ.μ.

Η RAPID AIR SYSTEMS σήμερα

Η RAPID AIR SYSTEMS κατάφερε να φανεί άξιος και έμπιστος συνεργάτης πολλών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα!

Καλύπτει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών εγκατάστασης και συντήρησης επαγγελματικού εξοπλισμού, εξαερισμού και κλιματισμού τόσο για επιχειρήσεις κάθε κλίμακας όσο και για ιδιώτες.

Πλέον με μία μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούριων διαλογής μηχανημάτων επαγγελματικού εξοπλισμού εισαγωγής , εξαρτημάτων και ανταλλακτικών μπορεί να στηρίξει κάθε επαγγελματία / ιδιώτη στις καλύτερες τιμές τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες υψηλές προδιαγραφές σε όλα εμπορεύματα και παρέχοντας φυσικά υπηρεσίες συντήρησης και κάθε έλεγχο μετά την πώληση.

Οι Στόχοι της RAPID AIR SYSTEMS

Η καλύτερη δυνατή υποστήριξη κάθε επιχείρησης πανελλαδικά με τις καλύτερες δυνατές τιμές και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, ακολουθώντας κάθε νομοθεσία της Ε.Ε.και της Ελλάδας στηρίζοντας παράλληλα το περιβάλλον ουσιαστικά.


Μότο μας:

Value for money εξυπηρέτηση και εξοπλισμός!


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

RAPID AIR SYSTEMS © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®